Naar hoofdcontent

Vacature Teammanager

Wij zoeken per 1 januari 2023 een enthousiaste

teammanager

‘linking pin’ tussen medewerkers, gemeenten en het werkveld

28-32 uur per week, standplaats: Ede/regio

Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden van ongeveer dertig professionals binnen verschillende teams in de regio (momenteel de gemeenten Ede, Renkum, Barneveld en Voorst). In deze rol staan wij coachend leiderschap voor. Hierbij stimuleer en coach je medewerkers, versterk je teams en ben je hun sparringpartner. Je inspireert de professionals en versterkt hun gezamenlijke kwaliteiten, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren en optimaal functioneren als zelfstandige teams.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het halen van de afgesproken resultaten met de gemeenten in jouw regio. Je vertaalt subsidieafspraken en beleid naar uitvoering en zorgt dat de doelstellingen en beoogde resultaten worden gehaald. Daarbij let je op een goede (kwalitatieve en kwantitatieve) inzet van medewerkers en bewaak je de budgetten. Je hebt op tactisch niveau overleg met gemeenten, andere opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Je bent zowel in-- als extern een teamspeler die de mooiste resultaten in samenwerking bereikt en die zowel vliegwiel als facilitator kan zijn. Je zorgt voor verbinding tussen de teams in de regio en de overige onderdelen van Stimenz. Je bent onderdeel van een team en legt verantwoording af aan de regiomanager.

I Stock 961431904

Wie ben jij?

  • Als persoon/professional weet je medewerkers te inspireren, te faciliteren en te ondersteunen, maar ook aan te spreken wanneer de situatie daarom vraagt;
  • Je bent zowel resultaat- als mensgericht (ook al is dat soms best een uitdaging);
  • Je hebt ervaring en bent bekwaam in het coachend leiding geven;
  • Je hebt ervaring met formatieplanning;
  • Je hebt passie voor en kennis van het sociaal domein;
  • Je hebt een groot organisatievermogen en legt makkelijk verbindingen;
  • Je hebt een groot organisatievermogen en acteert soepel op alle niveaus;
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur binnen het sociaal domein;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Stimenz is een van de grotere sociaal werk organisaties in Nederland en is professioneel georganiseerd. Je werkt met vier andere contractcoördinatoren in een team samen om meerwaarde te bieden aan de inwoners. Omdat je in meerdere gemeenten werkzaam bent is er volop sprake van ontwikkeling en diversiteit. Er zijn volop mogelijkheden om verbindingen te leggen, te netwerken en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard word je hierbij ondersteund door onze projectleiders of de regiomanager.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden jou een jaarcontract met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband. Stimenz hanteert de cao Sociaal Werk. Het salaris valt in functieschaal 10(deze loopt van € 3.285,- tot € 4.927, - op basis van 36 uur) en is afhankelijk van je werkervaring. Bovendien krijg je een individueel keuzebudget waar naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 8,3% in zit. Daarnaast bieden wij een loopbaanbudget en bouw je een goed pensioen op. De werkdagen worden in overleg vastgesteld.

Enthousiast?

Wil je meer informatie? Bel dan een van je mogelijk toekomstige collega's Soraya Doevendans,
06 22 94 60 88 of Maike Bleeker, 06 27 35 98 11.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij je motivatie en cv graag z.s.m. maar uiterlijk op
5 december 2022 via het e-mailadres sollicitatie@stimenz.nl onder vermelding van vacaturenummer 202228.

Deze vacature wordt opengesteld voor interne en externe kandidaten, eigen medewerkers krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. De kandidaat die voor benoeming in aanmerking komt, wordt gevraagd deel te nemen aan een drijfverentest.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu! Stuur ons je cv en motiviatie