Naar hoofdcontent

Vacature Vrijwillig Coördinator Maatjes Apeldoorn

Vind je het leuk om je voor een ander in te zetten en heb je coachende vaardigheden?
Kan je plannen en organiseren en omgaan met moderne ICT middelen?

MaatjesApeldoorn Stimenz is op zoek naar een enthousiaste

vrijwillig coördinator
(circa 10 uur per week)

Wat ga je doen?

De vrijwillig coördinator legt huisbezoeken af bij de deelnemer, brengt deelnemer en maatje met elkaar in contact, begeleidt het koppel en ontvangt leiding van een beroepscoördinator. Ook registreer je je activiteiten, neem je deel aan een (online) werkoverleg, draag je bij aan het organiseren van intervisie en andere bijeenkomsten.


Ben je woonachtig in Apeldoorn en wil jij ons team voor langere tijd komen versterken? Wij bieden een gezellige werkomgeving, goede begeleiding en een onkostenvergoeding.

Enthousiast?

Wij ontvangen graag je CV en motivatie via j.vansijll@stimenz.nl. Wil je meer informatie? Bel dan gerust Jiska van Sijll (06 25009726).

I Stock 1056085380

MaatjesApeldoorn is een samenwerkingsverband tussen de Kap en Stimenz. We willen deelnemers een steuntje in de rug geven en hen ondersteunen bij het toeleiden naar passende activiteiten of ontmoetingsplekken, opbouwen van sociale contacten, leren kennen van Apeldoorn, leren kennen van de Nederlandse cultuur of bij belangrijke veranderingen in het leven. We koppelen een vrijwilliger/maatje aan een deelnemer en streven ernaar dat het traject binnen een jaar succesvol kan worden afgerond