Naar hoofdcontent

Privacy en klachten

I Stock 1126600302

Zo gaan we met jouw gegevens om

Wanneer je wilt dat wij contact met je opnemen kun je ons mailen via de e-maillink op deze website. Als het contact is gelegd, wordt dit e-mailformulier verwijderd.

Jouw gegevens worden intern vertrouwelijk behandeld en worden niet gedeeld met organisaties buiten Stimenz. Ook wanneer je foto’s of verhalen met ons deelt gaan we daar zorgvuldig mee om.

Wanneer je tijdelijk door ons wordt ondersteund, dan worden jouw gegevens en het proces digitaal in een dossier in ons registratiesysteem bijgehouden. Dit digitale dossier kan alleen worden ingezien door sociaal werkers die bij jouw traject betrokken zijn. Twee jaar na beëindigen van de hulpverlening wordt het dossier verwijderd uit het systeem.

Uitwisseling gegevens alleen met jouw toestemming
Voor cliënten van Stimenz geldt dat informatie uitwisseling met andere organisaties door onze sociaal werkers alleen mag met uw toestemming. Een uitzondering is als er een vermoeden of sprake is van huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Een sociaal werker is dan verplicht om de Meldcode in gang te zetten. Dit zal altijd met jou besproken worden. Meer informatie vindt je op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huiselijk-geweld/meldcode .

Cookies
Op www.stimenz.nl maken we gebruik van cookies. Dat zijn kleine bestandjes met informatie die op uw computer worden geplaatst. Hiermee meten wij het bezoek op onze website en gebruiken de informatie zo nodig om onze website te verbeteren..

Heb je een klacht? Vertel het ons

Het is belangrijk dat je tevreden bent en blijft over onze de diensten en medewerkers. Er kan iets gebeuren waarover je niet tevreden bent. Als dat het geval is, vinden wij het belangrijk dat je je klacht aan ons doorgeeft, zodat deze op kunnen lossen. Verder helpt het ons om in de toekomst soortgelijke klachten te voorkomen of te verminderen. Heb je een klacht of heb je een tip over iets wat volgens jou anders kan? Neem dan contact met ons op via mailen@stimenz.nl.

Heb je een klacht? Bel of mail ons en we kijken naar een oplossing.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz