Naar hoofdcontent

Een winter vol warme ontmoetingen | Winterontmoetingen 2024

08-01-2024
Winterontmoetingen 2024 voorkant 2

Januari wordt vaak als een kille en grijze maand ervaren. De feestdagen met veel samen zijn, warmte en gezelligheid zijn voorbij. In tegenstelling tot de drukke en gezellige decembermaand is de agenda erg leeg. Stimenz organiseert daarom Winterontmoetingen, waarmee het gezellig samenkomen in het nieuwe jaar wordt voortgezet.

In Apeldoorn en de omliggende dorpen worden verschillende Winterontmoetingen georganiseerd, waarbij er voor iedereen wat te doen is. Je bent van 17 januari t/m 14 februari elke woensdagmiddag welkom voor een ontmoeting met koffie en een kleine activiteit. Kom langs op 17 januari voor koffie en een lezing over de Veluwe, 24 januari voor koffie en spelletjes, 31 januari om samen te eten, 7 februari voor soep en muziek en 14 februari voor koffie en een winterspeurtocht.

Iedereen is welkom en deelname aan de activiteiten is gratis. De locaties wisselen per ontmoeting, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om deel te nemen. Nieuwsgierig? Bekijk hier de flyer met meer informatie. Voor vragen kun je contact opnemen via buurtidee@stimenz.nl.