Naar hoofdcontent

Kom naar de informatieavond InHuis op maandag 16 mei 2022

09-05-2022
Nieuws
I Stock 1064918232

Kinderen hebben een stabiele leefsituatie, liefde en aandacht nodig. Niet in ieder gezin lukt dit even goed. Daarom worden met InHuis Apeldoornse kinderen op een laagdrempelige manier geholpen door steunen pleeggezinnen. Wil jij ook graag iets betekenen voor deze kinderen? Kom dan naar onze informatieavond op maandag 16 mei van 19:30 tot 21:30 op het stadhuis, Marktplein 1 Apeldoorn.

Wat kun jij betekenen?
Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms speelt er zoveel in een gezin dat kinderen daar last van krijgen. Een steuntje in de rug is dan meer dan welkom. Als steungezin kun je dit steuntje in de rug al bieden door een middag in de week een kind uit school op te vangen. Soms zijn er situaties waarin kinderen niet meer thuis kunnen blijven wonen. Is thuis wonen tijdelijk of langer niet meer mogelijk, dan zoeken we een pleeggezin waar de kinderen veilig kunnen opgroeien. Met programma InHuis zoeken we daarom gezinnen die extra liefde en aandacht willen geven aan één of meer kinderen uit een ander gezin.

Informatieavond
Op maandag 16 mei 2022 is er een informatieavond over InHuis. Voel jij ervoor om in jouw huis, binnen jouw gezin een kind een stabiele leefsituatie, warmte en veiligheid te bieden? Wil je van ervaren pleeg- en steunouders horen wat hun ervaringen zijn? En ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Je bent van harte welkom op onze informatieavond op maandag 16 mei van 19:30-21:30 uur op het stadhuis, Marktplein 1 Apeldoorn.

Laat even weten of je komt
Je kan je aanmelden via dit formulier. Kijk voor meer informatie over de informatieavond en verschillende gezinsvormen op www.apeldoorn.nl/inhuis.

Wil je het nog eens nalezen? Download dan hier de flyer.