Naar hoofdcontent

Stem op TOTZO! (Appeltjes van Oranje 2024)

21-05-2024
Nieuws
Visual voor social post

Wij maken met TOTZO kans op een Appeltje van Oranje! Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. Wij zijn er supertrots op dat we één van de 50 kanshebbers zijn.

Dit jaar is het thema van de Appeltjes van Oranje ‘Eenzaamheid verminder je samen!’ De prijs staat in het teken van inspirerende projecten waarbij mensen sámen eenzaamheid verminderen. Initiatieven waarbij vrijwilligers en deelnemers op gelijkwaardige basis een actieve inbreng hebben in het project.

TOTZO past perfect binnen het thema 'Eenzaamheid verminder je samen', bekijk hier een video over TOTZO.

Als we winnen, ontvangen we een bronzen beeldje uit handen van koningin Máxima én €25.000. Met dat geld kunnen wij nog meer doen om samen eenzaamheid te verminderen. Vind jij ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Stem dan op ons via deze pagina: TOTZO (Stimenz) | Appeltjes van Oranje (appeltjevanoranje.nl)

TOTZO is een ontmoetingsinitiatief dat bijdraagt aan het verminderen van eenzaamheid. Dit gebeurt door mensen uit Apeldoorn samen te brengen om nieuwe mensen te ontmoeten. Deelnemers ondernemen bij TOTZO samen gezellige activiteiten waar mooie vriendschappen uit ontstaan. TOTZO start twee keer per jaar met een nieuw actief programma, bestaande uit 4 bijeenkomsten met jaarlijks een gezellig feest.