Naar hoofdcontent

Website Geldvragen en inloopspreekuur voor inwoners gemeente Barneveld

16-01-2023
Nieuws
Barneveld budgetchecks Istock

Het wordt steeds moeilijker de rekeningen te betalen door de hoge kosten voor eten en energie. Daardoor nemen zorgen over geld toe. Inwoners van Barneveld met vragen over geld en hoe men hulp kan krijgen, kunnen terecht op de website Geldvraagbarneveld.nl en op een inloopspreekuur.

De website is ingedeeld verschillende onderwerpen. Zoals wat te doen als u uw rekeningen niet meer kunt betalen? Of hoe u een goed beeld krijgt van uw geldzaken. Of als u hulp nodig heeft bij het invullen van papieren of digitale formulieren. De gemeente Barneveld en lokale organisaties hebben hun kennis samengebracht op deze website. Zo is er een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die er zijn als hulp nodig is. Alle inwoners kunnen hier gebruik van maken.

Inloopspreekuur Geldvragen
Naast de website kunnen inwoners met vragen en zorgen over geld ook terecht op het inloopspreekuur: iedere dinsdag in de bibliotheek in Barneveld. Van 10.00 tot 13.00 uur is de Inloop Geldvragen. Men kan daar aan een professionele budgetcoach vragen over geld stellen. Denk bijvoorbeeld aan het treffen van een betalingsregeling of het maken van een budgetplan. Maar men kan er ook terecht voor bespaartips of gewoon een luisterend oor om financiële zorgen te bespreken.