Naar hoofdcontent

Barneveld

OIO Ede binnenwerk IMG 1855

Algemeen maatschappelijk werk in Barneveld

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gesprek? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen. We voeren gesprekken op kantoor, huisbezoek, telefonisch of via videobellen. Iedere vrijdagochtend van 9.30 uur – 12.00 uur zijn we in de bibliotheek van Barneveld voor gesprekken (op afspraak). Al onze gesprekken zijn kosteloos.

Contactgegevens
Nieuwe Markt 1 (Locatie huisartsenpraktijk Asklepios, Ruimte 2.15)
3771 CB Barneveld
www.stimenz.nl/barneveld
barneveld@stimenz.nl
088 - 784 64 64

In Barneveld werken we samen met veel ketenpartners, o.a. met Welzijn Barneveld, CJG Barneveld en Elan Barneveld.

Algemeen maatschappelijk werk

Inwoners van de gemeente Barneveld kunnen bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen, afhankelijk van je vraag en jouw situatie.

Mogelijkheden zijn: een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker of specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep).

Assertiviteitstraining

In Barneveld geven we twee keer per jaar een assertiviteitstraining voor volwassenen. In deze groep leer je om krachtiger voor jezelf op te komen.

Echtscheidingsspreekuur

In Barneveld kun je een afspraak maken voor het echtscheidingsspreekuur, dat eens per twee weken op dinsdagmiddag (oneven weken) van 16.00 tot 17.00 plaatsvindt. In een gesprek met een maatschappelijk werker en een advocaat kun je vragen stellen rondom echtscheiding.

Vragen over financiën

Inwoners van gemeente Barneveld kunnen een afspraak maken voor een budgetcheck. Een budgetcheck is een persoonlijk gesprek waarin de financiële situatie uitgebreid wordt besproken, er wordt een overzicht gemaakt en vervolgens wordt samen gekeken naar oplossingen. Een budgetcheck kan door middel van een afspraak op kantoor, huisbezoek, telefonisch of via videobellen.

Team Stimenz Barneveld

Brigitte le Coq

Algemeen Maatschappelijk Werker / Sociaal Werker

T 06 54 68 23 51

Marandi de Zwarte

Algemeen maatschappelijk werker/ sociaal werker

T 06 13 96 97 36

Marjan de Wilde

Sociaal werker - BudgetCheck gemeente Barneveld

T 06 54 32 76 07