menu

Algemeen maatschappelijk werk in Barneveld

Stimenz  is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 200 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Het team Stimenz Barneveld is gevestigd aan de Schoolstraat 2D in Voorthuizen.

Binnen Barneveld bieden wij algemeen maatschappelijk werk aan. Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school. 

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om u te ondersteunen, afhankelijk van uw vraag en uw situatie. Mogelijkheden zijn: een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker, groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie zitten als u of specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep). Zo biedt Stimenz Barneveld een assertiviteitstraining.

In Barneveld kunt u een afspraak maken voor het echtscheidingsspreekuur, dat eens per twee weken op dinsdagmiddag (oneven weken) van 16:00 tot 17:00 plaatsvindt. 

Inwoners van gemeente Barneveld kunnen een afspraak maken voor een budgetcheck. Een budgetcheck is een persoonlijk gesprek waarin de financiele situatie uitgebreid wordt besproken, er wordt een overzicht gemaakt en vervolgens wordt samen gekeken naar oplossingen. Een budgetcheck kan door middel van een afspraak op kantoor, huisbezoek, telefonisch of via videobellen. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gesprek? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen.

 Contactgegevens
 Website: www.stimenz.nl
 Algemene mail: barneveld@stimenz.nl
 Telefoonnummer: 088 - 784 64 64

 

 In Barneveld werken we samen met veel ketenpartners, o.a. met Welzijn Barneveld, CJG Barneveld en Elan Barneveld.