menu

Algemeen Maatschappelijk Werk Elburg

Soms komt u er even niet meer uit. De vragen over het werk, financiën, wonen, in uw relatie of met de opvoeding van uw kinderen worden u teveel. Stimenz biedt hulp en begeleiding aan mensen met problemen, vragen.

Samen met u gaan we op zoek naar een manier waarop u het beste uw vraag kunt oplossen. Wij hebben goed zicht op de mogelijkheden. Hierin ligt onze kracht. Om uw vraag aan te pakken kijken we onder andere naar samenwerking met een vrijwilliger, hulp uit de eigen omgeving of samenwerking met andere organisaties. Samen bedenken we de oplossing die past bij uw vraag. U kunt zich direct bij Stimenz melden. De hulpverlening is kosteloos en een doorverwijzing van een huisarts of andere hulpverleningsinstantie is niet nodig.

Sociaal Financieel Trefpunt Elburg

Het team maatschappelijk werk Stimenz Elburg werkt vanuit het Sociaal Financieel Trefpunt in het Huiken (Lange Wijden 33, Elburg) Ivm Corona zijn de inloopmomenten komen te vervallen, wel is het mogelijk om op de vrijdagen in gesprek te gaan met een medewerker, daar dient u wel eerst een afspraak voor te maken per telefoon of mail.

T 0525  682 211, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 12.30 uur
E-mail: vraag@sociaaltrefpunt.nl

Sociaal raadslieden Als sociaal juridisch dienstverleners zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wat we niet weten, dat zoeken we tot in de puntjes voor u uit. We geven informatie en advies en denken mee in oplossingen. Samen gaan we opzoek naar uw rechten en plichten. Dit kunnen juridische rechten zijn, maar bijvoorbeeld ook op welke financiële voorzieningen u recht heeft. Naast het meedenken kunnen wij ook helpen door samen met u een organisatie te bellen of we schrijven een brief of bezwaarschrift.

Neem voor informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur via 088 784 6210.

Financieel Trefpunt: Inwoners van Elburg kunnen hier met al hun vragen op financieel gebied terecht. Het trefpunt is een samenwerking tussen Humanitas, Schuldhulpmaatje, MEE, Sociaal.nl, Stimenz, Sociaal Raadslieden Stimenz, Stichting Wiel, team Doe‘th en gemeente Elburg.
i.v.m. de coronacrisis is het Financieel Trefpunt tijdelijk niet open voor inloop. U kunt wel bellen voor informatie, advies of om een afspraak te plannen. Bel hiervoor naar het sociaal team. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur op 0525 68 22 11. 

Financieel Trefpunt Elburg in het Huiken: wekelijks open op afspraak op vrijdag van 10.00-12.00 uur.
Financieel Trefpunt ’t Harde in MFC Aperlootijdelijk gesloten.