Naar hoofdcontent

Nunspeet

I Stock 508378361

Algemeen maatschappelijk werk

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kun je terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Neem gerust contact met ons op, je kunt ons bellen op werkdagen van 08.30-17.00 uur.

In Nunspeet zijn wij gevestigd in Zorgplein De Enk op de begane grond (Stationsplein 18-d, 8071 CH)

Contactgegevens
Website: www.stimenz.nl
Algemene mail: info.nunspeet@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64

Sociaal raadslieden

Als sociaal juridisch dienstverleners zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wat we niet weten, dat zoeken we tot in de puntjes voor je uit. We geven informatie en advies en denken mee in oplossingen. Samen gaan we opzoek naar jouw rechten en plichten. Dit kunnen juridische rechten zijn, maar bijvoorbeeld ook op welke financiële voorzieningen je recht hebt. Naast het meedenken kunnen wij ook helpen door samen met jou een organisatie te bellen of we schrijven een brief of bezwaarschrift.

Neem voor informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur via 088 784 6210.

Financieel Trefpunt

Bij het Financieel Trefpunt kun je iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur zonder afspraak terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering, het invullen van een formulier of hulp bij het oplossen van schulden. Het Financieel Trefpunt is een samenwerking van Stimenz met de juridisch dienstverlener van MEE Veluwe en de vrijwilligers van Humanitas, SWN en Het Venster. Het Financieel Trefpunt vindt plaats in de bibliotheek in Veluvine, adres: F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 088-784 6210.