Naar hoofdcontent

Oldebroek

I Stock 496792560 handen

Adres:
MFC de Brinkhof
Mariënrade 3, 8091 XS, Wezep

Financieel spreekuur

Bij het Financieel Spreekuur kunnen inwoners van gemeente Oldebroek iedere dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur op open inloop terecht. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van toeslagen, een uitkering, het invullen van een formulier of hulp bij het oplossen van schulden of andere financiële vraagstukken. Het Financieel Spreekuur is een samenwerking tussen Humanitas, Schuldhulpmaatje, Maatschappelijk werk, Plangroep en Sociaal Raadslieden Stimenz.
Het Financieel Spreekuur vindt plaats in MFC de Brinkhof, adres: Mariënrade 3 in Wezep.

Sociaal raadslieden

Als sociaal juridisch dienstverleners zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wat we niet weten, dat zoeken we voor u uit. We geven informatie en advies en denken mee in oplossingen. Samen gaan we opzoek naar jouw rechten en plichten. Dit kunnen juridische rechten zijn, maar bijvoorbeeld ook op welke financiële voorzieningen je recht hebt. Naast het meedenken kunnen wij ook helpen door samen met jou een organisatie te bellen of we schrijven een brief of bezwaarschrift.
Neem voor informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 088 784 6210. Afspraken vinden plaats op dinsdagmiddagen in MFC de Brinkhof, adres: Mariënrade 3 in Wezep.