Naar hoofdcontent

Putten

I Stock 1203176137 man in gesprek
partners Putten voor Elkaar

Putten voor Elkaar is gevestigd in Stroud (Centrum voor zorg, welzijn en cultuur), Brinkstraat 91, 3881 BP Putten.

Binnen Putten voor Elkaar levert Stimenz Algemeen maatschappelijk werk, onafhankelijke inwonerondersteuning, Steunpunt Financiën en Schulden en steun bij juridische vragen (sociaal raadslieden).

Contact
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 - 784 64 64 of mailen via info.putten@stimenz.nl. Of kom naar een van de spreekuren in Stroud. Meer info: www.puttenvoorelkaar.nl

Sociaal (maatschappelijk) werk in Putten

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk in Apeldoorn en op de Veluwe. In Putten zijn wij gevestigd in Stroud (Centrum voor zorg, welzijn en cultuur), Brinkstraat 91, 3881 BP Putten.

Wij bieden hier algemeen maatschappelijk werk, onafhankelijke inwonerondersteuning, Steunpunt Financiën en Schulden en steun bij juridische vragen (sociaal raadslieden).

Contact
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 - 784 64 64 of mailen via info.putten@stimenz.nl.
Of kom naar een van de spreekuren. Wij zijn gehuisvest in het Stroud (Brinkstraat 91 in Putten).

Algemeen maatschappelijk werk (AMW)

Bij het maatschappelijk werk kun je terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om je te ondersteunen, afhankelijk van jouw vraag en uw situatie.

Onafhankelijke inwonerondersteuner (OIO)

De inwonerondersteuner denkt met je mee. Hij of zij kan een belangrijke weg wijzende rol spelen bij de toegang tot zorg en ondersteuning. Ook als je situatie verandert of er andere vormen van zorg of ondersteuning nodig zijn. Een inwonerondersteuner kijkt mee met vragen over wonen, werk, onderwijs, vervoer, inkomen en andere zaken. Hij of zij helpt je bij het verhelderen van de hulpvraag, denkt mee over oplossingen en ondersteunt je bij het doen van aanvragen bij de juiste instantie. Klik hier voor meer informatie over onafhankelijke inwonerondersteuning in Putten.

inwonerondersteuner jeugd
Wanneer je met jeugdhulp te maken krijgt komt er veel op je af, naast de zorgen om je kind. Speciaal daarvoor is er de inwonerondersteuner jeugd die met jou en jouw gezin meedenkt. Hij of zij kan een weg wijzende rol spelen in de toegang tot de zorg en ondersteuning. Dit geldt ook als je gezinssituatie verandert of er andere vormen van zorg of ondersteuning nodig zijn. Klik hier voor de folder inwonerondersteuning jeugd.

Spreekuren AMW en OIO:

 • maandag tussen 9.00 uur en 10.00 uur
 • donderdagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur

Spreekuren voor hulp bij geld- en regelzaken

In Putten worden diverse (inloop)spreekuren gehouden. Hier kun je terecht met vragen over je administratie, het invullen van formulieren, belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen of juridische kwesties. Mogelijkheden zijn:

 • Financieel Café: hier kun je terecht voor bijv. het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier. Het Financieel Café wordt gehouden in in Stroud (Brinkstraat 91 in Putten). Het Financieel Café heeft een inloopspreekuur op: dinsdagavond van 17.30 tot 18.30 uur en woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Wil je liever een afspraak maken dan kun je bellen met Stimenz Putten via 088 784 64 64.
  Meer informatie, download hier de flyer: Financieel Café Putten | ﻟﻠﻣﺳﺎﻋدة | ﮐﺎﻓﮫ ﻣﺎﻟﯽ ﭘوﺗن | Finansal Café Putten

  Handig om mee te nemen: uw Burgerservicenummer; uw DigiD (gebruikersnaam en wachtwoord); uw mobiele telefoon (liefst met de DigiD app) en uw bankpas.
 • Juridisch spreekuur, eens per twee weken op woensdagochtend (oneven weken) kun je op afspraak terecht op een juridisch spreekuur tussen 9.30-10.30 uur. Dit spreekuur is een samenwerking tussen Stimenz en BBM Advocaten. Adres: Stroud (Brinkstraat 91 in Putten)
 • Afspraak met een sociaal raadsman/-vrouw Op de meeste vragen hebben de sociaal raadslieden een antwoord. Zij weten veel van wetten en regels en kunnen zo nodig opzoeken hoe het precies zit. Als we zelf geen oplossing kunnen vinden voor jouw probleem, dan weten we bijna altijd wel een instantie waar je heen kunt. Je kunt bij ons onder meer terecht voor:
  • Toeslagen
  • Uitkeringen
  • Scheiding en alimentatie
  • Verblijfsvergunning
  • Huurrecht
  • Arbeidsrecht, ontslag en ziekte

   Een afspraak met sociaal raadslieden vindt plaats eens per twee weken op woensdag (oneven weken). Adres: Stroud, Brinkstraat 91 in Putten. Neem vooraf telefonisch contact op om een afspraak te maken. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 088 784 6210.

Team Putten

2023 Team Putten