menu

Spreekuren Sociaal Raadslieden in Apeldoorn

Heeft u een juridische vraag of hulp nodig bij het invullen van een formulier, dan kunt u op het spreekuur langskomen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Tijdens de spreekuren hebben de sociaal raadslieden beperkt de tijd (10-15 minuten) om het probleem helder te krijgen en al zoveel mogelijk op te lossen. Mocht het zo zijn dat u meer tijd nodig heeft, dan zal er een vervolgafspraak worden gemaakt.


Spreekuurtijden Brinklaan 268

maandagochtend: 10:00 – 11:30 uur
vrijdagochtend: 10:00 - 11:30 uur

Vanaf een halfuur voor aanvang van het spreekuur worden er nummers uitgedeeld. Na ontvangst van het nummer neemt u plaats in de wachtruimte tot u aan de beurt bent. Dit geldt alleen voor de spreekuren die worden gehouden op de Brinklaan. Tijdens de spreekuren kunnen de sociaal raadslieden, tot hun spijt, maar een beperkt aantal cliënten helpen (in volgorde van binnenkomst). Als het druk is bestaat de kans dat u niet geholpen kunt worden en verwezen wordt naar een volgend spreekuur.

Hulp bij het invullen van formulieren

Tijdens de spreekuren op maandag- en vrijdagochtend van 10:00 – 11:30 uur kunt u hulp krijgen bij het invullen van diverse formulieren. U wordt hierbij geholpen door een van onze goed opgeleide vrijwilligers.

Spreekuren in de wijk

Naast onze spreekuren op de Brinklaan is het ook mogelijk om op een van onze wijkspreekuren te komen. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties en tijden.
 • Wijkspreekuur Noord
  maandagmiddag: 13.00 - 16.00 uur in Atrium (Aristotelesstraat 603a)
 • Wijkspreekuur Orden
  dinsdagmiddag: 13.00 - 15.00 uur in +punt Orden (Germanenlaan 370)
 • Wijkspreekuur Maten
  dinsdagmiddag: 14.30 - 16.30 uur in De Matenhof (Warenaargaarde 775)
 • Wijkspreekuur Zuid
  donderdagmiddag: 13.30 - 15.30 uur in 't Vogelnest (Spreeuwenweg 1a)

De sociaal raadslieden houden ook spreekuur in Elburg, Putten, Oldebroek, Nunspeet en Harderwijk. Klik hier voor de spreekuurtijden in deze regio's.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er tussen 8:30 en 12:30 uur een sociaal raadsman/-vrouw beschikbaar voor telefonische vragen: 088 784 64 64. Inwoners van Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hier met hun vragen terecht. U kunt dan ook bellen om een afspraak te maken.