menu

Maatschappelijk werk in Harderwijk

Maatschappelijk werk in Harderwijk

In Harderwijk biedt Stimenz maatschappelijk werk en sociaal juridische ondersteuning. Wij zijn gevestigd in het Wijkontmoetingscentrum Stad, Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk. 

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om u te ondersteunen, afhankelijk van uw vraag en uw situatie. Mogelijkheden zijn:

  • Een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker
  • Groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie zitten als u
  • Specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep)

Zo biedt Stimenz Harderwijk assertiviteitstraining voor volwassenen. Bij voldoende deelnemers gaat een assertiviteitstraining van start. U dient zich vooraf aan te melden. Er zijn ongeveer 8 bijeenkomsten. De data en tijden worden in overleg met de deelnemers bepaald.
Voor mensen met financiële problemen zijn de groepsbijeenkomsten van Steunpunt Financiën en Schulden. Twee keer per jaar organiseren we een echtscheidingsbijeenkomst.

Eenmaal per twee weken, op dinsdag in de oneven weken, is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. Daar kunt u op afspraak terecht met vragen rondom belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. In samenwerking met BBM Advocaten is er die dag ook een gratis juridisch inloopspreekuur van 9:30 tot 10:30 uur.

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van de inloopspreekuren 2x per week: dinsdag  9.00 – 10.00 uur en donderdag  13.00 – 14.00 uur

Contactgegevens

Website: www.stimenz.nl
Algemene mail: info.harderwijk@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64

We reageren binnen twee werkdagen.