menu

Maatschappelijk werk in Harderwijk

Maatschappelijk werk in Harderwijk

In Harderwijk biedt Stimenz maatschappelijk werk en sociaal juridische ondersteuning. Wij zijn gevestigd aan de Houtkamp 33 in Harderwijk. 

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht onder andere voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om u te ondersteunen, afhankelijk van uw vraag en uw situatie. Mogelijkheden zijn:

  • Een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker
  • Groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie zitten als u
  • Specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep)

Zo biedt Stimenz Harderwijk assertiviteitstraining voor volwassenen. Voor mensen met financiële problemen zijn de groepsbijeenkomsten van Steunpunt Financiën en Schulden. Twee keer per jaar organiseren we een echtscheidingsbijeenkomst.

Eenmaal per twee weken, op dinsdag in de oneven weken, is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. Daar kunt u op afspraak terecht met vragen over onder andere belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. In samenwerking met BBM Advocaten is er die dag ook een gratis juridisch inloopspreekuur van 9:30 tot 10:30 uur.

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van de inloopspreekuren op dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur en donderdag van 13.00 tot 14.00 uur.

Contactgegevens

Website: www.stimenz.nl
Algemene mail: info.harderwijk@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64

We reageren binnen twee werkdagen.