Naar hoofdcontent

Werken bij Stimenz

I Stock 496792560 handen

Welkom bij Stimenz! Stimenz is maatschappelijk betrokken, ondernemend en onafhankelijk. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je je als professional kunt ontwikkelen. We werken met goed op elkaar ingespeelde teams van fijne collega’s die het samenspel tussen inwoners, samenwerkingspartners en vrijwilligers centraal stellen. Wil je meer weten over Stimenz en over wat wij doen? Kijk dan op de pagina Over ons.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met verschillende specialismen zoals: jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk en outreachend werk. Ben je leergierig, flexibel, ondernemend, maatschappelijk betrokken, beschik je minimaal over een Hbo-diploma en ben je op zoek naar een baan met uitdagingen? Kijk dan hieronder naar onze vacatures. Zit de baan die je zoekt er niet tussen? Ook een open sollicitatie is welkom via sollicitatie@stimenz.nl.

30-05-2023
Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures

I Stock 1184224084 yourcube

Stages

Op zoek naar een toffe stage? Wij verwelkomen graag per 1 september 2023 meerdere enthousiaste stagiairs op verschillende werkgebieden.

Alles over vrijwilligers

Vrijwilligers en actieve burgers zijn belangrijk. Zij dragen bij aan sociale verbindingen in wijken, buurten en dorpen. Stimenz werkt dan ook nauw samen met vrijwilligers en actieve burgers. Daarmee bouwen we samen aan een sociaal sterke samenleving. Kijk hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

I Stock 904599160
I Stock 1056085380

Vacature Vrijwillig Coördinator

Vind je het leuk om je voor een ander in te zetten en heb je coachende vaardigheden? Kan je plannen en organiseren en omgaan met moderne ICT middelen?

MaatjesApeldoorn Stimenz is op zoek naar een enthousiaste

VRIJWILLIG COÖRDINATOR (circa 10 uur per week)