Naar hoofdcontent

Werken bij Stimenz

I Stock 496792560 handen

Welkom bij Stimenz! Stimenz is maatschappelijk betrokken, ondernemend en onafhankelijk. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je je als professional kunt ontwikkelen. We werken met goed op elkaar ingespeelde teams van fijne collega’s die het samenspel tussen inwoners, samenwerkingspartners en vrijwilligers centraal stellen. Wil je meer weten over Stimenz en over wat wij doen? Kijk dan op de pagina Over ons.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met verschillende specialismen zoals: jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk en outreachend werk. Ben je leergierig, flexibel, ondernemend, maatschappelijk betrokken, beschik je minimaal over een Hbo-diploma en ben je op zoek naar een baan met uitdagingen? Bekijk dan hier onder de openstaande vacatures en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken!

Alles over vrijwilligers

Vrijwilligers en actieve burgers zijn belangrijk. Zij dragen bij aan sociale verbindingen in wijken, buurten en dorpen. Stimenz werkt dan ook nauw samen met vrijwilligers en actieve burgers. Daarmee bouwen we samen aan een sociaal sterke samenleving. Kijk hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

Vacature Vrijwilliger @ease

Bij @ease vinden we dat geen enkele jongere er alleen voor mag staan als het (l)even niet lekker loopt. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Kun jij goed luisteren? En wil je je graag inzetten voor jongeren? Bekijk dan de vacature hier.

Vacature Vrijwillig Coördinator

Zet jij je graag in voor een ander en heb je coachende vaardigheden? Kan je plannen en organiseren en omgaan met moderne ICT middelen? MaatjesApeldoorn Stimenz is op zoek naar een enthousiaste Vrijwillig Coördinator (+/-10 uur per week) Bekijk hier de vacature.

I Stock 904599160