Naar hoofdcontent

Werken bij Stimenz

I Stock 496792560 handen

Welkom bij Stimenz! Stimenz is maatschappelijk betrokken, ondernemend en onafhankelijk. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je je als professional kunt ontwikkelen. We werken met goed op elkaar ingespeelde teams van fijne collega’s die het samenspel tussen inwoners, samenwerkingspartners en vrijwilligers centraal stellen. Wil je meer weten over Stimenz en over wat wij doen? Kijk dan op de pagina Over ons.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met verschillende specialismen zoals: jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk en outreachend werk. Ben je leergierig, flexibel, ondernemend, maatschappelijk betrokken, beschik je minimaal over een Hbo-diploma en ben je op zoek naar een baan met uitdagingen? Houd dan onze website in de gaten voor nieuwe vacatures!

Op dit moment zijn er geen vacatures

Alles over vrijwilligers

Vrijwilligers en actieve burgers zijn belangrijk. Zij dragen bij aan sociale verbindingen in wijken, buurten en dorpen. Stimenz werkt dan ook nauw samen met vrijwilligers en actieve burgers. Daarmee bouwen we samen aan een sociaal sterke samenleving. Kijk hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

I Stock 904599160