Naar hoofdcontent

Sociale contacten en activiteiten

I Stock 1312102723

Stimenz maakt werk van een sociale samenleving waarin mensen zich goed voelen, fijn kunnen wonen en samen leven in hun buurt of wijk. Dat doen we onder andere door inwoners met elkaar in contact te brengen en te verbinden. We ondersteunen inwoners bij vraagstukken en (nieuwe) initiatieven. Daarbij werken we samen met andere organisaties in de wijk, met vrijwilligers en met actieve inwoners. Samen bouwen we aan leefbare en sociale buurten, wijken en dorpen.

Projecten en diensten

Ontmoet elkaar in Apeldoorn

Blijf op de hoogte van inloopbijeenkomsten, cursussen en leuke activiteiten bij jou in de wijk of dorp.

Sociaal werk

Voor sterke wijken, buurten en dorpen met meer onderling contact tussen inwoners.

Inwonersondersteuning Apeldoorn

Persoonlijke ondersteuning van een sociaal werker.

TOTZO Apeldoorn

Leuke ontmoetingsinitiatieven die inwoners dichter bij elkaar brengen. Een nieuwe serie start op 9 maart en op 5 oktober.
I Stock 1000669914

Ontmoet elkaar in Apeldoorn

Wil je weten wat er te doen is in jouw wijk? Ben je op zoek naar leuke activiteiten. Wil je je inzetten voor de buurt en een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de sociaal werkers in jouw buurt. Ze zijn actief binnen de ontmoetingsplekken in de wijk, waar ze inloopbijeenkomsten, cursussen en wijkactiviteiten organiseren. Zo kunnen buurt- en wijkgenoten laagdrempelig met elkaar in contact komen. Een overzicht van de activiteiten op de ontmoetingsplekken vind je op ontmoetelkaarinapeldoorn.nl

Sociaal werk

Sociaal werkers zetten zich in voor sterke wijken, buurten en dorpen. Ze brengen mensen met elkaar in contact en organiseren activiteiten en ondersteunen initiatieven waaraan iedereen mee kan doen. Mensen die in het dagelijkse leven een steuntje in de rug nodig hebben, worden geholpen zodat deze daarna zelfstandig of met een beetje hulp verder kunnen.

I Stock 1056085380
I Stock 1060965948 Emotion min

TOTZO Apeldoorn

‘TOTZO’ is een ontmoetingsinitiatief dat mensen uit Apeldoorn bij elkaar wil brengen. Om samen gezellige activiteiten te ondernemen en elkaar beter te leren kennen. Wie weet komen daar wel mooie vriendschappen uit voort. TOTZO start twee keer per jaar met een nieuw programma. TOTZO bestaat uit 4 bijeenkomsten en een eindfeest die in het kader staan van elkaar leren kennen en opzoek gaan naar gedeelde interesses. Om zo te ontdekken of je met iemand samen een match kan vinden om samen wat leuks te gaan doen. Het is belangrijk dat je aan alle 4 de bijeenkomsten deelneemt. Op 9 maart en op 5 oktober start er weer een nieuwe serie bijeenkomsten. Voor meer informatie en/of aanmelden: totzo@stimenz.nl

Life Goals

Life Goals Apeldoorn richt zich op jongeren en volwassen die om welke reden dan ook zijn vastgelopen in het leven. Mensen die kwetsbaar zijn, en meer grip op hun leven willen krijgen. Wij zetten sport in als middel! Beweeg jij mee?

I Stock 958883764

Wij helpen je graag verder. Bel of mail om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz