Naar hoofdcontent

Geldzaken en juridische zaken

I Stock 1180549312

Wanneer je moeite hebt om rond te komen of als je vragen hebt over regelingen en toeslagen, kan Stimenz je helpen. Je kunt terecht bij sociaal (maatschappelijk) werkers of de sociaal raadslieden. Zij kijken met jou naar jouw financiële situatie en je kunt jouw geldzorgen met hen bespreken. De sociaal raadslieden kunnen je ook helpen bij juridische vragen en als je er niet uitkomt met belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, subsidies, wetten, regelingen, enzovoort.

Projecten en diensten

Barneveld budgetchecks Istock

Sociaal Raadslieden

Je hebt er in het dagelijkse leven mee te maken: belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, subsidies, wetten, regelingen, enzovoort. Soms gaat er wat fout en kom je er niet meer uit. Het is dan vaak lastig om te bepalen hoe je jouw probleem het beste kunt aanpakken. Daarnaast is het ook vaak moeilijk uit te zoeken bij welke instantie je moet aankloppen. Je kunt met al je vragen terecht bij de sociaal raadslieden in Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Putten, Oldebroek en Nunspeet.

Met hulp van de sociaal raadslieden heb ik weer overzicht en weet ik hoe ik beter om kan gaan met geld.
I Stock 000086936701 man in massa uitgesneden
André gescheiden, vader van 3 kinderen
Voor veel mensen valt er een last van hun schouders als ze hier voor het eerst zijn geweest. Ze voelen dat ze niet meer alleen staan voor hun financiële problemen.
Karin Peters
Karin Peters Budgetcoach in Voorst

Veelgestelde vragen

Nee, de sociaal raadslieden zijn onafhankelijk. Als het handig is om informatie op te vragen of gegevens te delen met een andere instantie, dan doen we dat altijd in overleg met jou en met jouw toestemming.

Wij helpen je graag verder. Bel of mail om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz