Naar hoofdcontent

Informatiebijeenkomst studiekring50plus

07-03-2023
Nieuws
Foto studiekring 002

Wilt u als 50-plusser breed actief blijven? Wilt u na of naast uw actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Wilt u ook mentaal zo actief mogelijk blijven? Dan is een studiekring misschien iets voor u. Kom naar de informatiebijeenkomst en laat u informeren over wat een studiekring inhoudt.

De Studiekring50plus in Apeldoorn biedt plaats aan niet meer dan 15 mensen van 50 jaar en ouder. Zij komen bij elkaar om met elkaar te praten over (actuele) thema’s. Iedere sessie geeft een persoon een presentatie over een bepaald onderwerp, waar de groep vervolgens met elkaar over van gedachten wisselt. De deelnemers inspireren elkaar tot het voeren van verdiepende gesprekken. Ontmoeting en geestelijk actief blijven zijn belangrijke aspecten van de studiekring.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtenwisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten.

Na deze informatiebijeenkomst zijn er 3 startbijeenkomsten om de nieuwe studiekring op weg te helpen. De reguliere bijeenkomsten daarna duren 2 uur en vinden eenmaal per twee weken plaats. Bent u geïnteresseerd, kom naar woensdag 8 maart naar CODA centrum, aanvang 13.30 uur in het auditorium.

Voor meer informatie of vragen Elise Vlietstra, e.vlietstra@stimenz.nl of 06-54238675.