Naar hoofdcontent

Gezonde leefstijl

I Stock 1486145188 Positieve Gezondheid

Heb je vragen over hoe je jouw leefstijl kunt veranderen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wij helpen je! Gratis en vrijblijvend.

Gezonde leefstijl is alles wat je zelf kunt doen om gezond te blijven. Kies je ervoor om in beweging te komen? En neem je een stuk fruit in plaats van een gevulde koek? Vaak weten de meeste mensen wel wat de gezonde keuzes zijn, maar lukt het niet om de goede acties hierbij uit te voeren. Komt dit jou bekend voor? Wil je graag gezondere keuzes maken, maar weet je niet hoe je dit in acties moet omzetten en zou je daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken? De sociaal werkers Gezonde Leefstijl gaan met jou in gesprek om samen tot een actieplan te komen. Ze weten wat er in Apeldoorn wordt aangeboden en hoe jij in beweging kunt komen, zowel letterlijk als figuurlijk! Tijdens de gesprekken kijken ze verder dan je klacht of aandoening en wordt er uitgegaan van jouw krachten en wensen.

Thema's

Beweging

Tips voor hoe je meer kunt bewegen.

Voeding

Hulp bij het maken van gezonde voedingskeuzes.

Slaap

Tips voor een betere nachtrust.

Middelen

Hulp bij het minderen of stoppen met het gebruik van middelen.

Ontspanning

Tips voor hoe je kunt ontspannen.

Verbinding

Hulp bij het vinden van verbinding met jezelf en andere mensen.

De ondersteuning van de sociaal werker Gezonde Leefstijl is er voor mensen die gezonde leefstijlkeuzes willen maken en niet weten waar ze moeten beginnen. De ondersteuning is gratis en is beschikbaar voor de hele gemeente Apeldoorn.

Meer informatie of aanmelden?
Bel/app ons voor meer informatie of om aan te melden.

Tjeerd Lemstra: 06 50 45 83 65